naar opentuinagenda.nl
uw activiteit aanmelden
algemene informatie en informatie over adverteren op deze site

deze site wordt verzorgd door:

Over opentuinagenda.nl

Opentuinagenda.nl
Opentuinagenda.nl is een initiatief van Shera van den Wittenboer en Martijn Oude Middendorp. Samen 'runnen' we het internetbedrijf EZ Office.

Enkele jaren geleden begon Shera met het schrijven van een weblog over haar tuin: Shera's Tuindagboek. In haar internet-dagboek schreef ze onder andere verslagen van bezoeken aan bijzondere tuinen en tuin-evenementen.
Gevolg was, dat we steeds meer weekenden doorbrachten met het bezoeken van tuinen en tuinevenementen.

Hoewel er op het internet diverse mogelijkheden zijn om leuke tuinactiviteiten te vinden, misten we toch een echt goed initiatief, een site waar je ze allemáál op kunt vinden, die overzichtelijk is ingedeeld, waar je de mogelijkheid hebt activiteiten te sorteren op provincie en waar je kunt zien wat er nog meer in de buurt van zo'n activiteit te doen is.

Om een lang verhaal kort te maken: we zijn tenslotte websitemakers en we besloten zo'n site zelf maar eens te bouwen!

Ondertussen is de site al weer enkele jaren online. Met meer dan 800 locaties en in het tuinseizoen zo'n 1000 unieke bezoekers per dag is opentuinagenda de meestgevulde en -bezochte tuinagenda van Nederland en BelgiŽ.

De site is voordurend in ontwikkeling en wordt langzaam maar zeker uitgebreid met nieuwe functies. Allemaal om het vinden van de leukste adressen en activiteiten nog makkelijker te maken!

Heeft u een goed idee of wens die u graag in de site terug zou zien? Neemt dan contact met ons op.Voor wie is Open Tuinagenda.nl?
Natuurlijk voor iedereen die het leuk vindt om tuinen en tuinevenementen te bezoeken. Maar ook voor organisators van dit soort evenementen. Zij kunnen via het aanmeldformulier hun activiteiten aan ons kenbaar maken. Aanmelden van activiteiten is gratis!Niet alleen voor open tuinen!
Ook kwekerijen, landgoederen etc. zonder bijzondere activiteiten kunnen hun adresgegevens aan ons kenbaar maken. Bij een activiteit bij u in de omgeving worden uw gegevens dan vermeld onder het kopje 'In de nabije omgeving van...' Zo kunt u profiteren van de tuinliefhebbers die activiteiten bij u in de buurt bezoeken.

U kunt uw adres- en internetgegevens per e-mail naar ons opsturen of via het aanmeldformulier. Vul dan bij de naam van de activiteit 'Opname adresgids' in.

Opname van uw gegevens is ook helemaal gratis!Adverteren
Opentuinagenda is ťťn van de meestbezochte tuinsites. Wellicht is opentuinagenda.nl voor u daarom een interessante site om te adverteren. Meer informatie vindt u via onderstaande link:

Bezoekers-statistieken
Toegang tot statistische informatie mbt. de bezoekers van deze site (Google Analytics) is op aanvraag beschikbaar.Link of banner plaatsen / linkpartner worden
Help mee om opentuinagenda dŤ tuinagenda voor Nederland en BelgiŽ te maken en plaats een link of banner naar opentuinagenda op uw site. Via onderstaande link leest u hoe u dat doet: Heeft u een link naar opentuinagenda.nl geplaatst op uw site? Laat het ons dan even weten! We voegen uw site dan toe aan ons overzicht van linkpartners:

Contactinformatie
EZ OFFICE
t.a.v. Open Tuinagenda
D. Dijkhuisstraat 51
7558 GK HENGELO Ov.

E-mail: info@opentuinagenda.nl
 


 > tuinsites.nl
 > linkpartners

 © 2005-2017 ezoffice