deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Zeldzame en Collectie Planten

t/m 2011

print
Locatie
Plaats
Celles
Provincie
Henegouwen (B)
Website

Zeldzame en Collectie Planten

De beste Belgische en buitenlandse gespecialiseerde plantenkwekers zullen zich op La Feuillerie, romantisch park van de 19e eeuw, weer terugvinden voor het traditionele weekend van Zeldzame en Collectie Planten.

"Ideale Planten" bestaan deze? Is het lente thema. Uitzonderlijk bloei, geurend, mooi blad, schitterende herfst verkleurig, winter aspect, cultuur vriendelijk, te samen zouden deze kwaliteiten, een "Ideale Plant" maken.

De gespecialiseerde plantenwekers, ieder in zijn specifiek assortiment, zullen deze in de kijker zetten. Meer dan 65 plantenkwekers zullen er naar streven hun betere planten te presenteren, de laatste nieuwigheden en vooral om hun kostbare adviezen te communiceren aan de geboeide bezoekers.

Het doel van de organisatoren bestaat erin om een breed en spits planten assortiment te handhaven en dit in een meest gebruikers vriendelijke sfeer.

Openingstijden : 10 h tot 18 h

Entree: 8 - leden van een tuinvereniging 6,5 - kinderen tot 14 jaar gratis

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie La Feuillerie

Locatie
Adres
Rue de la Feuillerie 1
PC/Plaats
7760 Celles
Telefoon
+ 32 (0) 69 45 51 71
E-mail
Website