naar opentuinagenda.nl
uw activiteit aanmelden
algemene informatie en informatie over adverteren op deze site
RSS-mogelijkheden van opentuinagenda

Wat is RSS?

RSS is een manier om informatie uit te wisselen. Via RSS kun je bv. actuele informatie van een andere site op je eigen site plaatsen.

Je kunt hierbij denken aan actuele nieuwsberichten van nieuwssites, maar nu dus ook actuele informatie van opentuinagenda.

RSS kun je herkennen aan het volgende icoontje:

Open Tuinagenda op je site

Met de RSS van opentuinagenda kun je een actueel overzicht van tuinactiviteiten op je site plaatsen. De informatie is altijd up-to-date.

Je hoeft zelf dus helemaal niets te doen om de informatie actueel te houden.Hoe plaats ik dat?

Er zijn verschillende manieren om onze RSS op je pagina te plaatsen. Veruit de eenvoudigste is door het toevoegen van onderstaande code aan een pagina op je website:Op je website verschijnt dan automatisch een overzicht van alle activiteiten in deze week: VoorbeeldRSS voor BelgiŽ

Naast een algemene RSS is er een speciale RSS met alleen de activiteiten in BelgiŽ:Op je website verschijnt dan een overzicht van alle activiteiten in BelgiŽ in deze maand: VoorbeeldDirecte RSS-feeds gebruiken

Maak je gebruik van een RSS-reader of wil je de RSS-feeds zelf op je website implementeren, dan kan dat natuurlijk ook. De URL's naar de feeds zijn:

 • RSS 'Deze week'
 • RSS 'Deze maand in BelgiŽ'
 • Meer informatie

  Meer informatie over RSS vindt u op rss.startpagina.nl

   
   > statistieken
   > linkpartners

   © 2005-2019 ezoffice