open tuin

Menu

deze site wordt verzorgd door:

tuindagboek wroeten ezoffice

De Passiflorahoeve

Harskamp - Gelderland

<<< terug

Adres

Naam De Passiflorahoeve Adres Oud Willigerweg 1 PC/Plaats 6732 GB Harskamp Telefoon 0318 - 457411 E-mail info@passiflorahoeve.nl Website Bezoek de website

Beschrijving De Passiflorahoeve

De passiflorahoeve is een zorgboerderij waar mensen met een beperking, op ontspannen wijze te midden van prachtige planten en vele dieren, kunnen werken. Wat deze hoeve uniek maakt is haar grootste collectie Passiflora’s en tropische vlindertuin.

De Passiflorahoeve beheert de Nationale Plantencollectie Passiflora’s. U vindt bij ons meer dan 400 verschillende Passiflora’s. Naast de Passiflora’s kunt u ’s zomers genieten van tientallen andere kuipplanten. In de Vlindertuin vliegen tientallen tropische vlinders rond. Met een beetje geluk ziet u er een uit haar pop kruipen, een fascinerend gezicht.

Openingstijden:

U bent van harte welkom op donderdag, vrijdag en zaterdag van 15 mei tot 30 september van 10.00 - 16.00 uur. Onze showdagen vallen op donderdag, vrijdag en zaterdag in de laatste drie weken van juli en in de eerste week van september op dezelfde dagen.

Houdt u er rekening mee dat wij op zondag gesloten zijn.

Opmerking
Hoewel we ons uiterste best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, via de website of het telefoonnummer de informatie te verifiëren.