deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Meimarkt bij kwekerij De Boschhoeve

2018

print
Locatie
Plaats
Wolfheze
Provincie
Gelderland
Website

Meimarkt bij kwekerij De Boschhoeve

Op zaterdag 26 mei vindt bij kwekerij/tuin De Boschhoeve in Wolfheze de jaarlijkse meimarkt plaats. Een uitgebreide tuinmarkt voor liefhebbers van tuinieren en het buitenleven.

Collega-kwekers komen met prachtige rozen, groentes en kruiden, bijzondere eenjarigen en vaste planten, hosta’s en siergrassen, zomerbollen en –knollen, bijen- en vlinderplanten, heesters en rotsplanten. Om 11.30 uur houdt de Belgische rozenkenner Elsie de Raedt haar lezing over ‘Sterke rozen en solide vaste planten’ in de kleine schuur.

Erf en tuin staan vol met kramen met mooie, lekkere en functionele tuinartikelen. Denk hierbij aan aardewerken potten en keramiek, gereedschap en meststoffen, kaarten en tuintijdschriften, rozen- en clematissteunen. Maar ook aan ambachtelijke producten als boerenkaas, vruchtensappen, aardbeien, jams, chutneys en honing. Er zijn bovendien prachtige bossen bloeiende Alliums te koop.

De ‘Plantendokter’ geeft advies bij vragen over ziekten en plagen in uw tuin. Neem als dat kan een stukje mee van de betreffende plant. De tuinen van De Boschhoeve bieden volop inspiratie voor de eigen moes- of siertuin en het terras.

Wie zijn of haar hart heeft opgehaald aan al dat moois kan terecht in de theeschenkerij voor koffie en thee met heerlijke taart of tulband, quiches en belegde broodjes, soep en sap.

Openingstijden en entree
Tijdens de meimarkt bedraagt de entree € 4,- p.p.
Kinderen tot 12 jaar gratis. Open van 10.00-17.00 uur.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kwekerij De Boschhoeve

Locatie
Adres
Boshoeve 3
PC/Plaats
6874 NB Wolfheze
Telefoon
026 4821231
E-mail
Website