deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

La Fête de Jardins & Loisirs

2018

print
Locatie
Plaats
Chevetogne
Provincie
Namen (B)
Website

La Fête de Jardins & Loisirs

’La Fête de Jardins & Loisirs’ charmeert al jaren zowel tuinliefhebbers, jonge gezinnen als dagjestoeristen. Je krijgt tonnen inspiratie voor je tuin of terras, wandelend door het domein en langs de vele kraampjes. Je verneemt de beste groentips en laatste nieuwigheden. Je spot de mooiste bloemen en planten, plus het beste tuinmateriaal.

Volg zeker ook één van de boeiende tuinlezingen van tuinexpert Luc Noël. Maak voorts kennis met ’floral art’ of bloemsierkunst, speciaal in huwelijksstijl.

Het domein van Chevetogne is de ideale bestemming voor een daguitstap met vrienden of familie. Het domein is 550 hectare groot en is een ode aan de natuur. Naast 12 thematuinen en verschillende wandelpaden vind je er een natuurmuseum en  uitgebreide sportaccommodatie voor mini-golf, kanovaren, voetbal, tennis, basketbal... Romantische zielen kunnen zelfs genieten van een boottochtje. 

Chevetogne ligt in één van de mooiste heuvellandschappen van de provincie Namen, tussen Rochefort en Ciney. 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Provinciaal Domein Chevetogne

Locatie
Adres
Provinciaal Domein Chevetogne
PC/Plaats
5590 Chevetogne
Telefoon
+32 83-687 211
E-mail
Website