deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open Tuinen Dag

2018

print
Locatie
Plaats
Westbroek
Provincie
Utrecht
Website

Open Tuinen Dag

Ronddwalen in de tuinen van de Westbroekse Open Tuinendag is een speciale ervaring omdat de tuinen zo verschillend zijn. Je vindt er cultuurtuinen die vooral esthetisch vormgegeven zijn en natuurtuinen met wilde planten in verschillende ecologische milieus.

Die verscheidenheid is het resultaat van de passie van de deelnemers voor tuinieren. De één verzamelt hartstochtelijk (klim)rozen, de ander schept microklimaten waar zeldzame inheemse plantensoorten zich thuis voelen. Ervaar hoe een tuin met het wijde polderlandschap verbonden kan zijn of hoe door de indeling in tuinkamers een intieme sfeer bewerkstelligd wordt.

De tuinen zijn interessant voor de specialist, maar ook voor de beginnende tuinier. Interessant voor wie die de schoonheid van blad- en kleurcombinaties zoekt en voor degene die gespitst is op net dat ene bijzondere plantje. Een aanrader voor iedereen die zich wil verwonderen en laten verrassen.

Deelnemers
Kerkdijk 127 - Marjolijn Delver
Kerkdijk 132 - Wim Baas en Marianne Volkers
Kerkdijk 106 - Marja en Jaap Kalisvaart
Doctor Welfferweg 94 - Lies en Paul de Rooij

De tuinen zijn geopend van 10 uur ’s morgens tot 5 uur ’s middags.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Diverse tuinen in Westbroek

Locatie
Adres
Kerkdijk en Dr Welfferweg
PC/Plaats
3615 BD Westbroek
Telefoon
0346282505
E-mail
Website