deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Kom in de Kas 2018

t/m 2018

print
Locatie
Plaats
Nederland
Provincie
Zuid Holland
Website

Kom in de Kas 2018

Heb je wel eens in een zee van bloemen gezwommen, tropische planten zien groeien in Nederland of een tomaat gegeten zo groot als een skippybal? Nee? Dan ben je waarschijnlijk nog nooit in een kas geweest. Op zaterdag 7 en zondag 8 april 2018 kun je een bezoek brengen aan de kassen.

Tijdens Kom in de Kas laat de glastuinbouwsector de consument kennis maken met de kleurrijke wereld die achter het glas van de kas schuil gaat. En-thousiaste glastuinbouwondernemers laten zien hoe zij dag in dag uit bezig zijn om smaakvolle groenten, kleurige bloemen en verrassende potplanten te kweken. En dat ze voortdurend op zoek zijn naar nieuwe smaken, nieuwe kleuren en vormen, op een manier die schone en veilige producten oplevert.

Kleurrijke toekomst
In de kassen worden kleurrijke producten gekweekt. Bloemen en planten in prachtige tinten en heerlijke glasgroenteproducten die ook in steeds meer kleuren beschikbaar zijn.

De glastuin-bouw gaat voor een kleurrijke toekomst. Producten worden gekweekt op een efficiënte manier: er wordt zorgvuldig met energiebronnen, water en voedingsstoffen omgegaan.

Alles wordt af-gestemd naar behoefte van de plant. Als planten zich niet helemaal lekker voelen wordt dit zo veel mogelijk op een biologische manier opgelost. Tijdens Kom in de Kas vertellen de kwekers dit kleurrijke verhaal van de sector.

Activiteiten
Naast een kijkje in de kas worden tijdens Kom in de Kas diverse activiteiten voor jong en oud aangeboden. In productpresentaties op de bedrijven wordt getoond hoe kleurrijk het producten-aanbod is.

Met de KomInDeKas app kunnen de kinderen op zoek naar de helden van de kas. Schminkers brengen kleur aan op de gezichten van de kinderen en bij de groentebedrijven kan er worden geproefd van het lekkers dat in de kas wordt gekweekt.

Meer informatie over deelnemende locaties vind je op www.komindekas.nl

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Project Kom in de Kas

Locatie
Adres
Postbus 447
PC/Plaats
2700 AK Zoetermeer
Telefoon
E-mail
Website