deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Voorjaarsevenement

t/m 2018

print
Locatie
Plaats
Haarlem
Provincie
Noord Holland
Website

Voorjaarsevenement

Op zaterdag 14 en zondag 15 april 2018 vindt in de Haarlemmer Kweektuin het grote jaarlijkse Voorjaarsevenement plaats. Men vindt daar een bijzonder sortiment planten, heesters, zaden, tuinmaterialen en onderhoudsproducten, voor de sier-, moes-, balkon- en daktuin. Het duurzaam tuinieren staat centraal.

EEN BREED EN BIJZONDER AANBOD
Het evenement richt zich op de noodzakelijke vergroening van de particuliere buitenruimte. Noodzakelijk, omdat tuinen een substantieel deel uit maken van het groen dat wij voor ons welzijn nodig hebben. Dat geldt in het bijzonder voor het westen van ons land. Bubbelbaden, tuinkeukens, terrasverwarmingen en tuinschilderijen zal men er tevergeefs zoeken. Wel zijn er planten, in heel veel bijzondere soorten voor de sier- en de moestuin, voor het balkon of het dakterras. Daarnaast bieden deelnemers milieuvriendelijk tuinhout, mooi hoogwaardig gereedschap en minuscuul kleine beestjes ter bestrijding van plaagbeestjes aan. Anderen geven bemestings- en verzorgingsadviezen en verkopen het benodigde materiaal. De ‘wilde dieren’ rond de woning, denk aan tuinvogels, vlinders, bijen en egels, worden niet vergeten.

KINDERACTIVITEITEN EN HORECA
Enkele deelnemers verzorgen een kinderactiviteit. Verder is er voor hen in Haarlemmer Kweektuin een kleine speeltuin, een kabouterpad en een dierenweide. Het is een evenement voor het hele gezin. Wie moe en hongerig is geworden van het ‘tuinshoppen’, kan terecht bij een horecabedrijf, dat op het terrein gevestigd is. Een terras biedt de mogelijkheid om het gekochte te nuttigen.

NADERE INFORMATIE
Het Voorjaarsevenement wordt georganiseerd door Natuur- en Milieueducatie Haarlem en vindt plaats in de Haarlemmer Kweektuin; gelegen aan de Kleverlaan 9. Op beide dagen is het tussen 11.00 uur en 16.00 uur gratis toegankelijk. Ruime parkeergelegenheid vindt men in de nabij gelegen Cronjé-garage. Bel voor meer informatie naar NME-Haarlem: telefoon: (023) 511 47 02.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Stadskweektuin Haarlem

Locatie
Adres
Kleverlaan 9
PC/Plaats
2023 JC Haarlem
Telefoon
023-5114702
E-mail
Website