deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Clematis-, rozen- en specialiteitenmarkt

2017

print
Locatie
Plaats
Wolfheze
Provincie
Gelderland
Website

Clematis-, rozen- en specialiteitenmarkt

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze zet op 19 augustus de clematis in de schijnwerpers.

Er is een ruim aanbod van rijkbloeiende clematisplanten van kwekerij Marco de Wit uit Boskoop, Wilhelm Krüse uit Duitsland en van de eigen kwekerij. Het valt nog niet mee om te kiezen uit talloze groot- en kleinbloemigen in allerlei kleuren.

Ook zijn er nieuwe cultivars. Dat de sierlijke bloemen en ranken van clematis heel geschikt zijn voor eigentijds bloemwerk wordt gedemonstreerd door de Wageningse bloemschikclub. Om 11.30 uur houdt Ton Hannink een enthousiast verhaal over clematissen doorspekt met allerlei praktische tips.

Rozen en andere specialiteiten
Collega-kwekers zijn aanwezig met hun specialiteiten waaronder rozen, salvia’s, dahlia’s, grassen, schaduwplanten, tuincyclamen en alpineplanten. Elke tuinliefhebber kan hier wel iets van haar of zijn gading vinden. De Tuinfee biedt fraaie én handige klimsteunen voor allerlei klimplanten zoals clematissen en rozen.

De pluktuin is ook open
De tuinen van ‘De Boschhoeve’ staan in augustus volop in bloei. Ook hier worden clematissen volop toegepast. In de borders, de siermoestuin. In de pluktuin kunnen bezoekers hun eigen zomerboeket plukken. In de schuur wordt koffie en thee geschonken met lekkere koek en gebak, soep en broodjes.


Openingstijden en entree
Het clematis- en specialiteitenfestival op 19 augustus duurt van 10.00 tot 17.00 uur, de entree bedraagt 4,00 euro; kinderen tot 12 jaar gratis.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kwekerij De Boschhoeve

Locatie
Adres
Boshoeve 3
PC/Plaats
6874 NB Wolfheze
Telefoon
026 4821231
E-mail
Website