deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Dahlias en tuinbrocante in Wolfheze

t/m 2017

print
Locatie
Plaats
Wolfheze
Provincie
Gelderland
Website

Dahlias en tuinbrocante in Wolfheze

Kwekerij/tuin ‘De Boschhoeve’ zet in juli twee weekenden de zomerbollen extra in het zonnetje. Kom op vrijdag 7 en 14 juli of op zaterdag 8 en 15 juli naar Wolfheze en geniet van een kleurrijk bloemen- en brocantespektakel.

Zomerbollen geven maandenlang kleur aan een zomer- en najaarsborder maar zijn ook een waardevolle aanvulling op de gecombineerde moes- en siertuin. Dit type tuin wint al een paar jaar enorm aan populariteit. Bij de Boschhoeve kunnen bezoekers met eigen ogen zien hoe fraai deze combinatie kan zijn.

Behalve een uitgebreide collectie dahlia’s in potten is er ook ruim keuze uit andere zomerbollen en –knollen als Begonia, Agapanthus, Tulbaghia, Crocosmia, Eucomis en Rhodohypoxis. De bloemrijke sfeer wordt versterkt met (tuin)brocante als gebloemd serviesgoed, oude vazen en potten, bankjes, tafels en stoelen, zinken emmers en teilen en fraai gevlochten manden.

In de tuinwinkel zijn zowel mooie als praktische tuinartikelen verkrijgbaar. Bezoekers vinden er ansichtkaarten, lekkere jams en chutneys, zaden, handgesmeed tuingereedschap van Sneeboer, gieters van Haws, tuinhandschoenen, bleekpotten, en de nu zo populaire magazijn-veiling- en bollenkisten.

In de vernieuwde theeschenkerij staat koffie en thee met allerlei lekkers klaar. De toegang is gratis op alle vier de dagen tussen 10.00-17.00 uur.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kwekerij De Boschhoeve

Locatie
Adres
Boshoeve 3
PC/Plaats
6874 NB Wolfheze
Telefoon
026 4821231
E-mail
Website